Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Генка Шикерова и Константин Караджов ще са най-вероятните водещи на "Тази сутрин" по Би Ти Ви

03 септември 2013 21:50, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Клуб на инвалидите-Сливен преди 2 години, брой четения: 372
Генка Шикерова и Константин Караджов

Новите най-вероятни водещи на сутрешния блок на bTV "Тази сутрин" ще са Генка Шикерова и Константин Караджов. Те ще заместят напусналите наскоро Ани Цолова и Виктор Николаев.

За партньор до Шикерова е бил оглеждан и Евгени Генчев, бивш водещ на "Здравей, България" по Нова тв. След като напусна медията, той започна работа в екипа на Лора Крумова за предаванията "Тази събота" и "Тази неделя".

По-вероятно е обаче Генчев да стане продуцент на сутрешния блок на Би Ти Ви.

Новите водещи започват работа заедно с депутатите - в сряда, когато народните представители се събират за пръв път след ваканцията си. Очакват се протести и контра протести пред парламента, както и кратък парламентарен контрол, в който депутатите ще задават въпроси на правителството.

Заради всички тези предстоящи събития Шикерова и Караджов имат нагласата, че първият им ден като водещи ще продължи по-дълго от обичайното време. Тоест предаването ще се проточи.

През последните седмици ръководството в телевизията обсъди всякакви варианти за нови лица на сутрешния блок, включително и външни за медията. В крайна сметка са избрани двама от най-популярните репортери, както отива на солидна телевизия с достатъчно на брой качествени кадри.

Анна Цолова и Виктор Николаев, които напуснаха Би Ти Ви в края на август, също ще водят сутрешен блок, но на Нова тв. Има голяма вероятност техният дебют също да е в сряда, но това не е категорично решено. От друга страна Нова тв не бързат чак толкова със смяната, защото на практика "Здравей, България" не е излизало в отпуск.

Предаването все още се води от Мира Иванова и Христо Калоферов.

снимка: 24 часа