Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

кЪрибско ли е тялото на Пенка?

20 октомври 2013 18:24, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Клуб на инвалидите-Сливен преди 2 години, брой четения: 610
Моделката Пенка

Днес Мартин Карбовски в своето предаване "Фронтова линия" по TV7 ни представя втората част на една история на моделката Пенка.

Пенка е ромка и по нейните думи, тя никога не е ходила на море. Затова в първата част Карбовски я заведе да види морето.

Ромката с кЪрибско тяло призна, че никога не е чела книга, но като начин на поведение, държание и външност си пише "пълно шест". Твърди, че като цяло животът е секс и пари и смята, че знае какво точно иска да постигне. Не се срамува от незнанието си и се гордее със себе си.

Животът й не бил лек. Налагало й се да работи като хигиенистка в цех за преработка на пилета, където тоалетните не били най-мръсната част. Но най-тежко й било, когато на 14 години трябвало да пъшка на секс телефона, за да изкарва пари за ежедневните си нужди. Рано разбрала, че мъжете са просто необходимост за начесване на крастата. Докато имала други разбирания, те я използвали сексуално и след това я изоставяли. Затова сега търси само наслада от тях. Въпреки това твърди, че две години имала спонсор, с когото не е спала. Той плащал по 50-60 лв. на ден, а освен това й купувал всичко, което пожелаела. "Не бях деПСТвена, прозорецът ми беше счупен брутално" – заяви 19-годишната миска, която определя себе си като "много ларж" и дори се гордее със себе си.

Ние адски обичаме да сме прости, но досега не се гордеехме с това. Не искам да живея в свят, където подражаваме само на лошия пример, каза Мартин Карбовски в края на първата част от морското приключение с Пенка.

снимка: Интернет