Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Наградени ученици от конкурс на тема: „Моя страна, моя България!”

22 януари 2014 16:47, ОУ "Е. Багряна" (XII) (ОУ "Е. Багряна" (XII))
Излъчване: ОУ "Е. Багряна" (XII) преди 10 години, брой четения: 3657
Награждаване

На 22.01.2014 г. в зала „Май” бяха наградени учениците участници в обявен конкурс на тема: „Моя страна, моя България!” по програма „Превенция употреба на наркотици на местно ниво” и проект „Обичай, спортувай, мечтай, твори... без наркотици!” на Общински съвет по наркотични вещества и Превантивно-информационен център – Сливен. Целта на конкурса бе да се продължи традицията на „Най-дългото послание” чрез провокиране на творческото начало у всяко дете за изграждане на позитивно отношение към себе си, другите и света.

Ученици от ХІІ ОУ „Елисавета Багряна” – Сливен представиха свои рисунки в направленията: „Моят любим национален герой” и „Български народни празници и традиции”.

Участниците в конкурса са черпили вдъхновение от живота на велики българи, мъдростта на българския народ и красотата на българската природа.

Учениците Антония Колева от V”в” клас, Йоана Колева от V”в” клас, Росен Стойнов от V”б” клас и Габриела Иванова от VІ”а” клас получиха своите заслужени награди от г-н Иван Славов, заместник кмет „Хуманитарни дейности” на община Сливен.

Издаден е календар за 2014 г. по проекти на класиралите се участници в конкурса.

Снимки

НаграждаванеНаградена рисунка в календараНаградена рисунка в календараНаградена рисунка в календара