Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Открит урок във втори клас

10 март 2014 16:40, ОУ "Е. Багряна" (XII) (ОУ "Е. Багряна" (XII))
Излъчване: ОУ "Е. Багряна" (XII) преди 10 години, брой четения: 2861
Урок по проект на EVN

Вече пета година учениците от начален курс участват в проекта на EVN, в който е залегнала програма за обучение по енергийна ефективност. Тази година чрез инициативата „Часът на Иви и Енчо. Занимателни обучения за енергия и екология” учениците по достъпен и интересен начин се запознаха с темите за безопасно боравене с електрически уреди и съоръжения в дома, опазване на енергийните ресурси и разумното отношение към природата.

На 10.03.2014 г. се проведе открит урок с второкласниците на тема: „Защо е необходимо да пестим енергията?” В часа учениците имаха възможност да наблюдават, сравняват, експериментират, да споделят знания, мнения и впечатления. По забавен начин се насочи вниманието на учениците към разумното използване на електрическа и топлинна енергия. Дейностите в часа спомогнаха за възпитаване на една съвременна култура на енергопотребление и зелено мислене у децата – бъдещето на България.

Снимки

Урок по проект на EVNУрок по проект на EVNУрок по проект на EVNУрок по проект на EVNУрок по проект на EVNУрок по проект на EVNУрок по проект на EVNУрок по проект на EVNУрок по проект на EVNУрок по проект на EVNУрок по проект на EVNУрок по проект на EVNУрок по проект на EVNУрок по проект на EVNУрок по проект на EVNУрок по проект на EVNУрок по проект на EVNУрок по проект на EVNУрок по проект на EVNУрок по проект на EVNУрок по проект на EVNУрок по проект на EVNУрок по проект на EVNУрок по проект на EVNУрок по проект на EVN