Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Панорама на образованието

24 април 2014 16:29, ОУ "Е. Багряна" (XII) (ОУ "Е. Багряна" (XII))
Излъчване: ОУ "Е. Багряна" (XII) преди 9 години, брой четения: 2055
Панорама на образованието

В откриването на панорама на образованието взеха участие третокласници от ОУ”Елисавета Багряна”, които представиха композицията „Моя страна, моя България”.

Профилирани и професионални гимназии от Сливен се представиха на 23 април във фоайето на Драматичен театър „Стефан Киров” в „Панорама на образованието“ 2014. Целта на събитието е да ориентира седмокласниците в избора им за бъдещо обучение и развитие. Панорамата бе открита от началника на РИО - Сливен Александър Борисов. Организатор на събитието е Центърът за кариерно ориентиране на Регионалния инспекторат по образованието – Сливен. Панорамата продължава и на 24 април.

Всяко училище представи информация за специалностите, които се изучават в него, начините за кандидатстване и условията и изискванията, на които трябва да отговарят кандидатстващите ученици.

Гости на събитието бяха още заместник-министърът на образованието и науката Атанаска Тенева, народният представител Деян Дечев, заместник-областният управител на област Сливен Неджми Осман Ахмед, директори на училища, родители и ученици.

Снимки

Панорама на образованиетоПанорама на образованиетоПанорама на образованиетоПанорама на образованиетоПанорама на образованиетоПанорама на образованиетоПанорама на образованиетоПанорама на образованието