Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

ГЕРБ организира народни борби в Сборище. Победител е Николай Паслар

17 май 2014 16:08, Връзки с обществеността
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 9 години, брой четения: 1836
---

Николай Паслар от Бургас стана победител в народните борби, които се проведоха в село Сборище на 17 май. В надпреварата се включиха 30 състезатели от Сливен, Варна и други селища от региона и страната. Проявата се организира от ГЕРБ-Твърдица и се проведе под почетния патронаж на световната и европейска шампионка по борба и два пъти олимпийски вицешампион Станка Златева.

Участниците се състезаваха в четири категории - юноши до 60 кг, юноши до 75 кг, юноши до 85 кг и четвърта категория – мъже до 85 кг. Главен съдия в надпреварата беше Руси Ненчев.

 

Официални гости на събитието бяха народният представител от ПП ГЕРБ Десислава Танева, координаторът на структурите Марин Кавръков, кметът на Твърдица Атанас Атанасов, общинският председател на ГЕРБ-Твърдица и зам.-кмет на общината Петко Борисов и общинският съветник Валентин Лазаров.

 

„Този празник стана възможен след посещение на председателя на партия ГЕРБ Бойко Борисов в Сборище, когато открихме ремонтираната спортна зала. Благодаря на младите хора, които се включиха с доброволен труд. Тогава г-н Борисов обеща допълнителна субсидия за подобрения на спортната зала. Надявам се от тук да излязат нови шампиони като Станка Златева, Мирослав Киров и Николай Паслар, които да прославят името на Сборище и на България”, каза Десислава Танева при откриването. Тя подчерта, че е важно децата да растат в любов към спорта, което ги прави по-отговорни и успешни във всичко, което правят. Танева призова към активност в деня на изборите за евродепутати и подкрепа за № 18 в бюлетината.

Преди началото на състезанието присъстващите получиха подарък от приятел на Сборище - Магдалена Данчева. Тя остави на присъстващите две погачи и торта със снимки на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, народния представител Десислава Танева и техни симпатизанти.

Победителят в състезанието Николай Паслар е световен и европейски шампион по борба. За всички медалисти бяха осигурени награди.

Снимки

---------------------------------------------