Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Областният управител Корнелий Желязков получи грамота от Фондация за прозрачни регламенти

27 юни 2014 16:14,
Излъчване: Област Сливен преди 9 години, брой четения: 858
Грамота от Фонадция за прозрачни регламенти

На 27.06.2014 г. на областният управител на област Сливен бе връчена грамота от Фондация за прозрачни регламенти. Призът връчи Петя Донова – директор на фондацията.

Грамотата, която спечели Областна администрация Сливен бе отсъдена заради кандидатурата за добра практика „Областен съвет на децата към областния управител на област Сливен – младите хора от областта партньори на Областна администрация“. Началото на осъществяване на тази добра практика е поставено в партньорство с Фондация „Партньори – България”, УНИЦЕФ България, Държавна агенция за закрила на детето (ДАЗД) и с подкрепата на Министерството на образованието и науката в рамките на реализацията на Проект „Насърчаване на детското участие чрез укрепване ролята на детските/младежки съвети на училищно, общинско, областно и национално ниво”. Призът беше връчен в присъствието на Ани Николова от експерт в Младежки дом Сливен, координатор и консултант на Областния съвет на детето.

Това е второ отличие за Областна администрация Сливен – още в първото издание на конкурса, през 2008 г., институцията печели статуетката за „Най-прозрачна областна администрация”.

 

 

Снимки

Областният управител Корнелий Желязков получи грамота от Фонадция за прозрачни регламентиОбластният управител Корнелий Желязков получи грамота от Фонадция за прозрачни регламентиОбластният управител Корнелий Желязков получи грамота от Фонадция за прозрачни регламенти