Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Рекорден брой двойки участваха в „Болярка тенис къп 2014 г.” в Сливен

09 септември 2014 12:18, Връзки с обществеността
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 9 години, брой четения: 2138
част от участниците в тенис турнира "Болярка къп" 2014

Отмина още едно от изданията на най-популярния турнир за смесени двойки „Болярка тенис къп 2014” - Сливен. Събитието се проведе за 14- ти пореден път на 6 и 7 септември и отново под патронажа на Десислава Танева – Областен координатор на ГЕРБ и водач на листата за предстоящите парламентарни избори.

Тази година смелостта да участват и да се борят за титлата имаха рекорден брой двойки от цялата страна – 80, с 24 повече от миналата година.

 

Участниците бяха разпределени в 16 групи по 5 човека, като първите двама, излъчвани като победители от всяка група, продължаваха участието си до елиминиране.

Не липсваше и публика, която имаше удоволствието да се наслаждава на една наистина добра игра и спортсменство.

Победители в тазгодишното издание на турнира станаха семейство Мария и Станислав Савеви от София, които показаха наистина висока класа и умения, добра работа в екип и мотивация. На второ място са Богомила Колева (Сливен) и Цоло Цветков (София). Има две трети места. Поделиха си ги двойките Лили Гочева (Нова Загора) в игра с Георги Милев (Созопол) и Антоанета Маркова (Казанлък) с Добромир Иванов (Сливен). Победителите получиха купи и парични награди, а всеки от участниците - лични сувенири от „Болярка”.

 

И както всяка година спортното събитие завърши с традиционно тържество, на което Десислава Танева поздрави всички участници за достойното представяне.