Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Заместник областният управител Огнян Арабаджиев поздрави абсолвентите на ВУАРР - Сливен

22 октомври 2014 17:02,
Излъчване: Област Сливен преди 9 години, брой четения: 773
Поздрав от заместник областния управител към абсолвентите

На 22.10.2014 г. в сливенската зала „Зора”, на тържествена церемония бяха връчени дипломите на завършилите през 2014г. магистри и бакалаври на Висшето училище по агробизнес и развитие на регионите – Пловдив, Филиал Сливен.

Официални гости на събитието бяха проф. Марияна Иванова – заместник ректор на ВУАРР Пловдив, както и Огнян Арабаджиев – заместник областен управител на област Сливен.

Проф. Иванова приветства дипломиращите се за добрия избор на учебно заведение, който са направили, пожелавайки им добра последваща реализация и късмет в начинанията, които им предстоят. Проф. Иванова уточни, че според последни данни, ВУАРР е учебно заведение с нулева безработица след завършването му – според проучване, всички висшисти, завършили в това висше училище, успяват да се реализират успешно на пазара на труда.

Огнян Арабаджиев, от свое име и от името на областния управител Валя Радева, поздрави абсолвентите за положения труд и добрите постигнати резултати, поздрави ги за това, че са избрали именно професии, насочени към регионалното развитие и им пожела да се развиват успешно в тази насока.

Общо 185 бакалаври и 55 магистри получиха дипломите си от ВУАРР – Филиал Сливен. Най-добре представилите се в обучението бяха отличени за успеха си с 5 златни, 9 сребърни и 9 бронзови медала.

Снимки

Поздрав от проф. Иванова към абсолвентитеПриветствие към преподавателите от дипломиращите се Церемония по връчването на дипломитеДипломиращите се студенти и гости на церемонията