Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Областния управител г-н Марин Кавръков и заместник областния управител г-н Христо Карабекиров присъстваха на юбилейна изложба на Александ

17 декември 2009 11:46,
Излъчване: Област Сливен преди 14 години, брой четения: 1383
изложба

На 16.12.2009 г. от 17:30 часа в галерия “Май”, художника Александър Петров откри юбилейна изложба по случай 80-тия си юбилей. На изложбата присъстваха областния управител г-н Марин Кавръков, заместник областния управител г-н Христо Карабекиров, много колеги, близки, приятели и граждани на град Сливен.

Художника получи поздравителни адреси от Областният управител – г-н Марин Кавръков, от Кмета на община Сливен - г-н Йордан Лечков и от Председателя на Дружеството на художниците проф.Ивайло Мирчев.

В поздравителния си адрес областният управител пожела на художника много здраве и успехи в професионалния и личния живот. “Рождената дата е повод за лична равносметка на постигнатото в житейския път. Искрено вярвам, че тази равносметка е положителна и споделям Вашето удовлетворение и радост” се казва в поздравителния адрес на г-н Марин Кавърков.

По предложение на Дружеството на художниците тази година за Димитровден, Александър Петров е удостоен с почетен знак на Община Сливен.

Снимки

изложба