Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Областният управител Димитър Сяров поздрави завършващите от Факултет и Колеж Сливен

19 декември 2014 16:35,
Излъчване: Област Сливен преди 9 години, брой четения: 805
Официално дипломиране на студентите от Факултет и Колеж Сливен 2014

На тържествена церемония бяха връчени дипломите на завършващите студенти от Инженерно-педагогически факултет и Висш университетски колеж в гр. Сливен. Дипломирането започна в 14 ч. на 19.12.2014 г. с поздравления от проф. д-р Марин Христов – ректор на ТУ до 2014 г., след което поздравително слово към новите висшисти произнесе и новоизбраният ректор – проф. д.т.н. инж.Георги Михов. Приветствията си отправиха и ръководителят на „Факултет и Колеж – Сливен” – проф. д-р инж. Станимир Карапетков и кметът на община Сливен – инж. Кольо Милев.

Областният управител Димитър Сяров също се обърна към завършващите: „Пожелавам ви здраве и успехи, и ви призовавам, ако искате да постигнете истински и дълготраен успех в живота си, никога да не се водите от прекалените си лични амбиции. Човек трябва да следва определени добродетели, за да бъде винаги уверен в себе си”, каза той.

Тържествената церемония продължи с награждаването на отличниците и връчване на дипломите на Випуск 2014.

Снимки

Официално дипломиране на студентите от Факултет и Колеж Сливен 2014Официално дипломиране на студентите от Факултет и Колеж Сливен 2014Официално дипломиране на студентите от Факултет и Колеж Сливен 2014Поздравление на областния управител по повод официалното дипломиране на студентите от Факултет и Колеж Сливен 2014Официално дипломиране на студентите от Факултет и Колеж Сливен 2014