Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Областният управител г-н Марин Кавръков препоръчва на българските граждани да се въздържат от неналежащи пътувания до Република Йемен

13 януари 2010 10:56,
Излъчване: Област Сливен преди 14 години, брой четения: 1038
г-н Марин Кавръков

Областният управител г-н Марин Кавръков Ви информира, че в областна администрация е получено писмо от Дирекция „Консулски отношения” на МВнР за усложнена обстановката и опастност от терористични действия в Република Йемен. Областният управител г-н Марин Кавръков препоръчва на българските граждани да се въздържат от неналежащи пътувания до тази страна..

Особено рискови са областите Amran, Al-Jawf, Saada, Marib, Shabwah, Hadramout, Dhale, Lahj и Abyan, в които посещенията са крайно нежелателни и следва да се извършват само след уведомяване на местните власти и осигуряване на придружители.

При необходимост от съдействие, българските граждани, пребиваващи на територията на Република Йемен, следва да се обърнат за съдействие и консулска защита към Посолството на Република България в Сана или към дипломатически и консулски представителства на държавите-членки на ЕС, акредитирани в тази страна.

 

Посолство на Република България в Сана:

Пощенски адрес:

P.O.Box 1518, Sana’a , Yemen

Физически Адрес:

Area “Asr”, 4 th Str., Residence No5, Sana’a , Yemen

Стационарни телефони:

Представителство (централа) – 00967 1 208469

Факс – 00967 1 207924