Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Областният управител Димитър Сяров подписа първите договори за саниране в Сливенско

04 март 2015 17:57,
Излъчване: Област Сливен преди 9 години, брой четения: 686
Областният управител Димитър Сяров подписа първите договори за саниране в Сливенско

На 04.03.2015 г., областният управител, главният секретар и експерти на Областна администрация Сливен, посетиха Община Нова Загора, където бяха подписани първите за областта договори по Национална програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради.

Тристранните договори бяха подписани от областния управител Димитър Сяров, кмета на община Нова Загора Николай Грозев и представител на Българска банка за развитие. Целевото финансиране ще подпомогне жителите на 5 сгради в Нова Загора да санират жилищата си с цел обновяване и по-висока енергийна ефективност.

Областният управител изрази задоволството си от това, че кметът на Нова Загора Николай Грозев работи толкова активно в полза на гражданите и заедно с екипа си е успял да създаде условия за бързо и безпроблемно приемане на документите на сформираните сдружения още в самото начало на националната кампания.

Николай Грозев благодари на Димитър Сяров за това, че се е отзовал веднага след появата на условия за подписване на договорите. Николай Грозев изрази очакванията си в кратък срок да бъдат подписани договори за санирането и на други сгради в Нова Загора.

Снимки

Областният управител Димитър Сяров подписа първите договори за саниране в СливенскоОбластният управител Димитър Сяров подписа първите договори за саниране в СливенскоОбластният управител Димитър Сяров подписа първите договори за саниране в СливенскоОбластният управител Димитър Сяров подписа първите договори за саниране в Сливенско