Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Мощна подкрепа от областното ръководство по време на събранието на МГЕРБ-Сливен

25 април 2015 19:39, Връзки с обществеността
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 8 години, брой четения: 1904
---

Редовно отчетно-изборно събрание проведе областната организация на МГЕРБ-Сливен. Организационният секретар Силвия Маринова представи отчет за дейността през периода 2012-2015 г. Тя подчерта, че и в четирите общини младежите от ГЕРБ се включват в залесителни кампании, организират дискусии и спортни прояви, участват в проекти и се включват в честванията на годишнини и всички празници.

 

Христо Котов – член на НИС на МГЕРБ отбеляза, че на национално ниво сливенската организация се включва активно в политическите академии и различни обучения. Представител на МГЕРБ-Сливен е одобрен за стаж в Европейския парламент при евродепутата Емил Радев, а друг ще участва в Съвета на европейските демократи студенти, заедно с лидера на МГЕРБ и депутат Георг Георгиев и народния представител Христо Гаджев.

 

По време на събранието делегатите от Сливен, Нова Загора, Твърдица и Котел издигнаха номинации за областно ръководство, които ще бъдат разгледани и одобрени на заседание на Изпълнителната комисия на ГЕРБ.

Гости на отчетно-изборното събрание бяха министърът на земеделието и храните и областен координатор на ГЕРБ-Сливен Десислава Танева, народният представител Мария Белова, Галина Вучкова – общински съветник и член на НИС на Жени ГЕРБ, общинският координатор на ГЕРБ-Сливен Здравко Костадинов, организационният секретар Керанка Стамова и председателят на Групата общински съветници Димитър Митев.

 

Организационният секретар на МГЕРБ Галя Василева, която също бе гост на форума, подчерта, че е посетила почти всички събрания на младежите в областните градове, но толкова голямо присъствие на областно ръководство има само в Сливен.

„Възползвайте се от тази подкрепа на ръководството и давайте идеи, насоки и предложения за подход към младите хора. Вие сте активни младежи с мнение и позиции. В Сливен имате способна и качествена областна структура на ГЕРБ, която да поеме управлението на общината”, каза тя.

 

Десислава Танева сподели желанието си младите хора да останат в Сливен, да се развиват, да се обучават и да се реализират в публичната сфера.

„Приобщаваме млади хора, които имат компетентност и амбиция да се развиват. Трябва да се учи, и когато имаш интерес, да избереш организацията, която да ти даде път да се развиваш и да участваш в управленски екипи на местно и национално ниво. Заявявам, че нашата организация презентира хората с възможности и амбиции да се развиват”, каза Танева.

 

Народният представител Мария Белова заяви, че партия ГЕРБ дава възможност на знаещите и можещите, на всеки млад човек, който иска да се реализира в политиката.

 

Представителите на ръководството поздравиха младежите за провеждането на събранието и увериха, че ще продължат да подкрепят добрите инициативи. Всички изразиха желание все повече млади хора да бъдат включвани в управлението на държавно ниво и по места.

Снимки

------------------------