Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Областният управител Димитър Сяров беше гост на областен образователен форум

27 април 2015 16:30,
Излъчване: Област Сливен преди 9 години, брой четения: 685
Панорама на образованието 2015

На 27.04.2015 г. започна двудневната „Панорама на образованието – 2015”, организирана от Регионален инспекторат по образованието – Сливен и Център за кариерно ориентиране – Сливен.

В рамките на тази инициатива, профилираните и професионалните гимназии, както и средните училища в област Сливен, ще имат възможността да представят своите постижения, специалности и предложения за всички седмокласници и осмокласници и техните родители, за да бъдат те оптимално информирани за възможностите за последваща реализация. Тази година участие взима и инженерно-педагогическият филиал – Сливен към Технически университет и сливенският Филиал на Медицински университет Варна.

Събитието бе открито от началника на РИО Сливен г-жа Бисерка Михалева, след което към присъстващите бяха отправени музикални поздрави група „Монолог“ от ХГ „Дамян Дамянов“ – Сливен, от ученика от ОУ „Братя Миладинови“ – Сливен Мишо Мишев, както и от ученици от паралелки със ЗИП по хореография от СОУ „К. Константинов“ – Сливен.

Гости на откриването бяха областният управител Димитър Сяров, директорът на Дирекция „Бюро по труда” Сливен Тихомира Димитрова, представители на общините и бизнеса в региона, браншови организации и заинтересовани граждани. След официалното откриване, областният управител разгледа представянето на всяко едно училище и използва възможността да разговаря с учениците, учителите и директорите на представените учебни заведения.

Всички директори на професионални гимназии в гр. Сливен получиха грамота за успешно участие на учебното заведение в два проекта, администрирани от Министерство на образованието и науката, а г-жа Бисерка Михалева получи грамота от министър на образованието „За принос в професионалното образование в област Сливен”.

Отваряйки прикачения файл, можете да се запознаете със списъка на изявените ученици от област Сливен в национални състезания и конкурси през текущата учебна година.

Снимки

Панорама на образованието 2015Панорама на образованието 2015Г-жа Михалева получава своята грамота за принос Изпълнение на Мишо МишевПанорама на образованието 2015Панорама на образованието 2015Панорама на образованието 2015Панорама на образованието 2015

Файлове

наградени ученици [45.0KB]

Microsoft Word Document