Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

ГЕРБ-Сливен отбеляза 24 май

24 май 2015 14:58, Връзки с обществеността
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 8 години, брой четения: 2122
---

Общинското ръководство на ПП ГЕРБ-Сливен отбеляза 24 май - Ден на българската просвета и култура и славянската писменост. На официалната церемония по повод празника на площад „Хаджи Димитър” присъстваха областният координатор на ГЕРБ-Сливен и министър на земеделието и храните Десислава Танева, народният представител Мария Белова, общинският председател Здравко Костадинов, председателят на Групата общински съветници Димитър Митев и др.

Ръководството се срещна и с бивши учители от Сливен. Присъстващите бяха приветствани от народния представител Мария Белова, която благодари на учителите за самоотвержения труд и за съхраняването на българската просвета и култура. Тя прочете поздравителен адрес от министър Танева:

„…24 май е денят, в който с признателност и уважение се обръщаме към достойния труд на българския учител и в този смисъл отправям благодарност към всички Вас, които ежедневно полагате усилия да дадете най-доброто от себе си на младите хора. Да си учител е призвание, защото с творчество Вие предавате знание на учениците и с възрожденски дух ги окрилявате към пътя на просветата”, пише в поздравителния адрес на Десислава Танева.

Снимки

---------------