Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Подаръци от ГЕРБ-Сливен за детската градина в Крушаре за 50-годишния й юбилей

29 май 2015 14:07, Връзки с обществеността
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 8 години, брой четения: 1836
Галина Вучкова и Елена Стефанова (вдясно)

Общинският съветник от ГЕРБ-Сливен и член на Националния изпълнителен съвет на Жени ГЕРБ Галина Вучкова, както и Христо Котов – член на НИС на Младежки ГЕРБ Христо Котов присъстваха на тържество, по случай 50 години от създаването на детска градина „Минзухар” в село Крушаре.

От името на общинската организация на партията те връчиха на директора Елена Стефанова подаръци-спортни пособия за децата. Народният представител Мария Белова изпрати поздравителен адрес, в който отправя своите най-сърдечни пожелания към персонала на детската градина и малките възпитаници.

„С най-искрени чувства честитя на целия колектив 50-годишния юбилей на детска градина „Минзухар” в село Крушаре! На всички пожелавам здраве и творчески сили в благородната мисия, на която сте посветили живота си – възпитанието и образованието на най-малките. Нека неугасващия ви и силен дух да ги води напред и показва доброто в нашия свят, да ги научи да доказват себе си и да дават сто процента от силите си, за да реализират своите мечти!”, пише в поздравителния адрес.

По време на тържеството децата показаха умения, придобити по време на престоя си в детската градина. Те танцуваха, пяха, рецитираха и представиха театрални етюди на сцената на читалището.

Детската градина е открита през лятото на 1965 година като лятна детска градина и е ползвала учебните стаи на училището. По късно става целодневна и се помещава в западното крило на новата читалищна сграда. През 1983 година е открита сграда която е строена по предназначение за детска градина. В момента целодневна детска градина “Минзухар” се посещава от 86 деца.

Снимки

---------