Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Народният представител Мария Белова посети село Бяла на празника Свети Дух

01 юни 2015 15:57, Връзки с обществеността
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 8 години, брой четения: 1709
---

Народният представител от ГЕРБ-Сливен Мария Белова присъства на събора в село Бяла, който се отбелязва на Свети Дух. Тя посети църквата „Света Троица” заедно с общинския съветник Тодор Начев, председателят на Предприемачи ГЕРБ Николай Колев, Георги Стоянов и Живко Минчев – членове на общинското ръководство на ГЕРБ-Сливен и др.

Свещеници от сливенска епархия отслужиха литургия за празника и осветиха курбан за здраве. „Бяла е едно много красиво кътче, в което живеят трудолюбиви и честни хора. Пожелавам на всички да са здрави и все така добри стопани и нека силата на Светия Дух им помага!” каза Мария Белова.

 

На Свети Дух е и празникът на село Крушаре. По този повод общинският съветник Димитър Батаков и Христо Котов – член на НИС на МГЕРБ, подариха икона на църквата в селото.

 

На 1 юни – Ден на детето, представители на младежката организация на ГЕРБ в Сливен посетиха „Център за настаняване от семеен тип” в Сливен. Те дариха на малчуганите пъзели, книжки за оцветяване, блокчета за рисуване и други пособия.

В инициативата се включи и сътрудникът на ръководителя на българската делегация в Групата на ЕНП в Европарламента и зам.-председател на Групата на ЕНП Мария Габриел.

 

 

Снимки

------------