Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

ПОРЕДНИЯТ УСПЕХ

24 юли 2015 13:39, Невелина Кикьова (X СОУ )
Излъчване: СУ "Й. Йовков" (X) преди 8 години, брой четения: 1344
Снимка 1

Уважаеми ученици и родители,

 

С удоволствие Ви информираме, че проект на СОУ ” Йордан Йовков”- Сливен е класиран за финансиране по Национална програма „ Училището – територия на учениците” 2015, модул „Подкрепа на целодневното обучение на учениците от начален етап” .

Този проект ще даде възможност в училището ни да се оборудва специална стая за пълноценно организиране на дейностите по интереси за учениците от полуинтернатните групи в начален етап.

Планирана е цялостна подмяна на обзавеждането, с цел осигуряване на различна училищна среда за следобедните занимания на малките ученици. Предвидени са близо 6 000 лева за закупуване на книги и разнообразни образователни и възпитателни игри, помагала и др., с които ще се създадат условия за допълнително творческо развитие на децата чрез занимания и изяви по интереси.

Очакваме, че с поредното признание за училището ни ще разширим интердисциплинарното и интеркултурното образование и възпитание.

Нашите бъдещи първокласници ще бъдат „господарите” на тази стая – игротека и ще могат в извънкласните си занимания да се забавляват, да творят и да отмарят.