Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Партия ГЕРБ се регистрира първа за местните избори

25 август 2015 10:49, Връзки с обществеността
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 8 години, брой четения: 1487
---

ПП ГЕРБ се регистрира първа в Централната избирателна комисия за предстоящите местни избори. Документите и необходимите подписи за регистрация бяха внесени в ЦИК от председателя на Националния предизборен щаб и зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов и от заместник-председателя на щаба и административен секретар на партията Цветомир Паунов.

За поредна година първото място за регистрацията на ГЕРБ в ЦИК е гарантирано, благодарение на членове на младежката организация на партията, които дежурят денонощно пред сградата на Централната избирателна комисия от 10-ти август.

„ГЕРБ се подготвя за десетата си поредна победа с това, което можем да покажем като реални видими резултати. Това е нашият отчет пред избирателите. София днес е една от най-красивите столица в Европа, благодарение на Йорданка Фандъкова. Искаме развитието на България да бъде еднакво навсякъде-когато местната власт бъде силна райони като Монтана, Видин, Враца, Ловеч, Шумен, Разград и Търговище ще могат да се възползват от оперативните програми, които предлага ЕС. Днес внесохме в ЦИК 9999 подписа, според изискването, но за четири дни бяха събрани над 32 хиляди подписа. Искам да благодаря на МГЕРБ за това, което направиха за десети пореден път във връзка с участието ни на национални избори. Това е една добра традиция, с която те искат да създадат по-голяма активност у младите хора. Дават пример като участват активно в реалния политически живот на ГЕРБ и на страната като цяло”, каза Цветан Цветанов.