Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Здравко Костадинов, ГЕРБ: Чрез Споразумението за толерантност гарантираме позитивна кампания

24 септември 2015 12:48, Връзки с обществеността
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 8 години, брой четения: 1658
---

„Вярваме, че чрез Споразумението за толерантност декларираме своята отговорност към избирателите и ще положим усилия за качествена и позитивна кампания”. Това заяви общинският председател на ГЕРБ-Сливен Здравко Костадинов по време на подписването на предложения от ГЕРБ документ за предизборна почтеност и толерантност. Той подчерта, че това е надпартиен акт, включването в който отличава сериозните и отговорни политически субекти от тези, които задоволяват лични амбиции или се стремят да обслужват нечии интерес. „Не одобряваме ударите под кръста, личностните нападки и компроматната война. Вярваме, че предизборната кампания трябва да е само в полето на идеите за бъдещето на Сливен”, допълни Костадинов.

Споразумението беше подписано от ГЕРБ, БСП, коалиция „Реформаторски блок”, „ВМРО - Свети Георги Победоносец”, коалиция „Съюз за Сливен” и Българска радикална левица. Представителят на Движение "Напред България" отказа да подпише документа.

Присъстващите решиха оригиналът на Споразумението да бъде предоставен на Общинската избирателна комисия. Останалите партии, коалиции и инициативни комитети могат да се присъединят и подпишат документа до 24 септември вечерта, преди старта на предизборната кампания.

Снимки

---