Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Заместник областните управители посетиха детски услуги в Котел

30 септември 2015 17:22,
Излъчване: Област Сливен преди 8 години, брой четения: 934
ЦНСТ

На 30.09.2015 г. в гр. Котел се проведе „Ден на отворените врати“ в две от услугите за деца, предлагани в общинския град – Център за настаняване от семеен тип и Център за социална рехабилитация и интеграция.

Сред гостите на откриването бяха заместник областните управители на област Сливен Веска Вълчева и Камен Костов, заместник-кметът на община Котел Детелина Адамова, председателят на Общински съвет - Котел Христина Чолакова, експерти от Областна администрация Сливен, Община Котел и членовете на екипа, реализиращ дейностите по услугите.

Освен да се запознаят с персонала и с децата, използващи социалните услуги, посетителите в приемния ден имаха възможност да разгледат материалната база и да разговарят със служителите и ръководителите на услугите.

Към момента и двата вида услуги се използват активно в пълния си капацитет. Събитието даде възможност представителите на различните институции да обменят и идеи за развиване и оптимизиране на дейностите на центровете, както и да разговарят в посока създаване на съвместни социализиращи програми между децата от центровете, както и общуване с хора от пенсионерски клубове и други групи, събиращи се около общи интереси.

Снимки

ЦНСТЦНСТЦНСТЦНСТ КотелЦСРИЦСРИ