Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

65 години сливенски танкисти

05 октомври 2015 17:30,
Излъчване: Област Сливен преди 8 години, брой четения: 1810
65 години сливенски танкисти

На 5 октомври 2015 г. с тържествен митинг на ритуалния плац, Центъра за подготовка на специалисти – Сливен започна тържествените чествания във връзка с 65-годишнината от връчването на бойното знаме на сливенските танкисти.

Сред официалните лица на откриването беше и областният управител Димитър Сяров, който участва в приветствията, връчването на награди на отличени военнослужещи, след което наблюдава и демонстрацията на бойните машини по ритуалния плац на Танковата бригада. В края на тържествения митинг, военнослужещите и официалните гости поднесоха венци и цветя пред Паметника на танкиста.

С тържествено събрание-концерт продължава отбелязването на годишнината на танкистите. Сред гостите на събитието е и ресорният заместник областен управител Камен Костов.

Официалната програма се предвижда да завърши в 19 ч. с тържествена заря-проверка на централния площад „Хаджи Димитър“ в центъра на Сливен.

Снимки

65 години сливенски танкисти65 години сливенски танкисти65 години сливенски танкисти65 години сливенски танкисти65 години сливенски танкисти