» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Започва кандидатстване по Програма „Старт на кариерата”

09 May 2016 14:16,
Emission of: District Sliven 8 years ago, number of readings: 680
Снимка 1

Стартира Процедура – 2016 г. за кандидатстване за работни места в централните ведомства и областните администрации по Програма „Старт на кариерата”.

Програмата е финансирана със средства от Държавния бюджет и ще осигури работа в рамките на 9 месеца в публичната администрация на младежи до 29 години с висше образование и без трудов стаж по специалността.

Младежите могат да подават документи за кандидатстване до 20.05.2016 г. в дирекциите „Бюро по труда“ в цялата страна. Всяко лице може да кандидатства едновременно за три работни места, но до две работни места при един работодател по програмата.

Съгласно утвърдената от министъра на труда и социалната политика квота, Областна администрация Сливен е заявила 2 работни места по условията на програмата, за заемането на които могат да кандидатстват младежи, завършили следните специалности: Право, Счетоводство и контрол, Счетоводство, Финанси, Публична администрация, Управление и развитие на човешките ресурси, Администрация и право, Компютърни системи и мрежи, Компютърни системи и технологии.

Пълният списък на обявените работни места по процедурата, условията и необходимите документи за кандидатстване могат да се намерят на интернет-страниците на Министерството на труда и социалната политика: http://www.mlsp.government.bg/index.php?section=POLICIESI&I=250 и на Агенцията по заетостта: https://www.az.government.bg/pages/programa-start-na-karierata/, както и във всички бюра по труда.