» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

„Как да правим бизнес“ представиха в Сливен

17 May 2016 13:41,
Emission of: District Sliven 8 years ago, number of readings: 739
Снимка 1

На 17.05.2016 г. Изпълнителната агенцията за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) заедно с Областен информационен център - Сливен организираха конференции на тема: „Как да правим бизнес - предприемачество и Start up?“

Лектори бяха млади членове на Асоциацията на българските лидери и предприемачи (ABLE). Особен акцент в презентациите бе проследяването на етапите на успешния бизнес модел – от неговия старт до удовлетворяващия резултат.

Във форума участва заместник областният управител Веска Вълчева, която отправи своите послания към представителите на реалния бизнес в областта. „Приоритетите на институциите, които представляваме – държавна и местна власт, съвпадат като визия и усилия по отношение развитието на предприемаческия дух на младите българи и подобряването на условията за малкия и среден бизнес. Предприемачите правят не само своя живот по-добър, но и този на хората, които тръгват с тях. Затова трябва високо да ги ценим. Пътят за създаване на едно предприятие е труден и ние правим всичко възможно, за да улесним този процес“, каза при откриването Веска Вълчева.

Бяха представени теми като: Що е то предприемачество, От бизнес идея до успешен бизнес модел, Успешни примери за стартиращи предприятия и Начини за финансиране на стартиращи компании.