Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

До 15 см е новата снежна покривка в населени места от община Сливен

20 януари 2017 10:23,
Излъчване: Община Сливен преди 7 години, брой четения: 511
До 15 см е новата снежна покривка в населени места от община Сливен

Новата снежна покривка през последното денонощие в населените места от равнинната и от планинската част на община Сливен е до 10-15 сантиметра, информира инж. Снежана Кънева, началник отдел "Сигурност и управление при кризи" в общинска администрация. Има заледени участъци и образувани коловози в някои от междуселищните пътни връзки, с което задължително следва да се съобразяват всички пътуващи. С особено внимание трябва да се преминава по направленията Голямо Чочовени, Глуфишево, Чокоба, Панаретовци, Ковачите, Младово, Мечкарево, Самуилово и Старо село, където се извършва опесъчаване на пътното платно, посочи инж. Кънева. Тя допълни, че продължава работата по осигуряване и поддържане проходимостта на пътя в посока връх Българка - село Раково.

Пътят за Карандила е проходим при зимни условия и задължително с окомплектовани за зимни условия автомобили и с висока проходимост.

Всички общински пътища са проходими при зимни условия. Няма сигнали за закъсали автомобили и хора. Няма населени места без ток и вода.

20.01.2017 г.