Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Ретро автомобили и мотоциклети дефилираха в Сливен

29 април 2017 17:03,
Излъчване: Община Сливен преди 6 години, брой четения: 726
парад

Цанко Александров, с автомобил Ягуар SI 150 от 1957 година, бе отличен на първо място с "Купата на кмета" в поредното издание на парада на ретро автомобили, който се проведе в Сливен. На второ място се класира Гено Иванов, със Студибейкър, а на трето място победителят бе Пламен Петров, с Ролс ройс.

Наградите бяха връчени от кмета на общината Стефан Радев.

Той поздрави организаторите и участниците в събитието и благодари, че то се е превърнало в истински празник за града. Радев заяви, че участниците от други краища на страната винаги са добре дошли в Сливен и се надява, че ще се включат в проявата и догодина. "Нека парадът бъде все по-успешен и все по-голям ", каза още кметът.

Участници получиха награди в различни категории. За най-добре реставриран автомобил бе отличен Редон Дофин от 1956 година. Ретро клубът в Бургас получи награда за най-многобройно участие, който се представи с 15 ретро коли. Имаше призове и в зависимост от годината на производство на автомобилите. Награда имаше и за най-добра реплика на ретро автомобил.

Ретро парадът, организиран от Сдружение за класически автомобили "Туида Класик", се състоя днес в Сливен. Дефилираха над 85 ретро автомобили и над 40 мотори. Собствениците им са от различни краища на страната.

29.04.2017г.

Снимки

парадпарадпарадвръчване на награда