Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Хип-хоп звездите Павел и Венци Венц ще пеят на открита сцена в Сливен на 1 май

01 май 2017 11:28, Връзки с обществеността
Излъчване: Община Сливен преди 7 години, брой четения: 637
---

С концерт на хип-хоп изпълнителите Павел и Венци Венц ще завърши откриването на 50-то издание на Майските дни на културата „Сливенски огньове тази вечер – 1 май. Събитието ще се проведе на площад „Хаджи Димитър”. Церемонията ще започне в 20 часа, когато кметът Стефан Радев и представители на абитуриентите в града ще запалят символния огън на празниците. След това, на открита сцена ще се проведе концертът на Венцислав Чанов и Павел Николов, по-известни като Pavell & Venci Venc‘. Те са сред най-креативните, продуктивни и обичани хип-хоп артисти на българската музикална сцена.

Влюбват се в музиката още като деца.

 

През 2012 г. Павел и Венци се срещат и започват да творят заедно. Скоро след това получават покана за участие в клуб и започват да приемат правенето на музика по-сериозно. Първата песен, която записват заедно, е "Бакшиш за лека нощ". Следват я "Dubstep, Sex And Tattoos", "Батман", „Съседа”, „Fuck Love”, както и продуцираните от Virginia Records "Знаеш ли кой видях?" и „Къде си, брат?“ с Ангел и Моисей, „Изгрева и залеза” със Сантра, „Ще живеем вечно” с Donna, „9” на Pavell и Irina, „Ядрена поезия”, „Albert Einstein”, „Единствената“ с Моисей, „2 х 2“ с Пламен и Иво, „MUTE”, „Как стана така“...

 

Освен като автори и изпълнители на своя репертоар, двамата активно работят по текстовете и аранжиментите на парчета за свои колеги, сред които „Стъпка напред“ на Михаела Маринова, „Избран“ на Невена Пейкова, „Теб си пожелах“ на Ана Мария и Богомил, „Любов за пръв път“ на Михаела Маринова, Невена Пейкова и Кристина Дончева, „Спомени в прахта“ на Люба Илиева и др.

Павел и Венци Венц са водещи на музикалния формат „Гласът на България”.