Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Кметът на Сливен Стефан Радев се срещна с граждани

20 юли 2017 16:19,
Излъчване: Община Сливен преди 6 години, брой четения: 691

Граждани представиха проблемите си пред кмета на община Сливен Стефан Радев. Днес градоначалникът имаше приемен ден и прие 11 души. Бяха поставени въпроси, свързани с премахване на гаражи, асфалтиране на улица, проблеми с отводнителна канализация, преместване на съдове за смет и др.

Повечето от гражданите получиха отговор на поставените въпроси. При някои случаи се налага да бъде направена проверка за установяване на подробностите. Ако законово е възможно и е от компетенцията на общинската администрация, ще бъде оказано необходимото съдействие за решаване на проблемите. Кметът увери, че поетите ангажименти ще бъдат спазени.

С граждани днес се срещна и заместник-кметът по хуманитарни дейности Пепа Чиликова.

Общинското ръководство има приемен ден традиционно всеки първи четвъртък на месеца. Информация за реда на провеждане на приемния ден е публикувана на официалния сайт на Община Сливен на адрес: http://www.sliven.bg/index.csp?f=ReceptionRoomMun . С цел бързо решаване на неотложни проблеми и въпроси, представители на ръководството се срещат с граждани и извън приемния ден.

20.07.2017г.