Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Лили Иванова разпродаде концерта си в Сливен

08 август 2017 22:13, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Клуб на инвалидите-Сливен преди 9 месеца, брой четения: 662
Лили Иванова

Два месеца преди да даде тон за песен в Сливен Лили Иванова разпродаде всички билети за събитието в спортна зала „Васил Левски“. Примата на българската естрада ще погъделичка сетивата на присъстващите на терен фенове на 15 октомври. Изявата е част от националното й турне, което стартира на есен.

Макар Сливен да е първият град, в който почитателите на изпълнителката на „Без правила“ ще трябва вече да се оглеждат за пропуски само на черно, билетите се разграбват като топъл хляб и в останалите спирки от музикалната обиколка. Възможността да се насладят на емоционалните картини, които Иванова рисува с гласа си, ще имат първо почитателите й в Стара Загора. Турнето на певицата започва именно оттам на 18 септември. Следват Хасково (20 септември), Враца (28 септември), Самоков (7 октомври), Сливен (15 октомври), Шумен (17 октомври), Добрич (19 октомври). Финалът ще се проведе в София, където в зала 1 на НДК Лили ще отпусне глас в два поредни дни – на 25 и 26 октомври.

Освен на вечните й шлагери , присъстващите ще могат да се насладят и на песни от новия албум на изпълнителката. Три утвърдени хита с преработен аранжимент и осем нови шедьовъра съставят диска, който Иванова пусна на пазара без нито един графичен знак на обложката. Вместо това корицата на проекта представлява портрет на певицата, дело на художника Васил Горанов.

Музикалните страсти за Лили тази година обаче няма да завършат с концертите от турнето й из страната. Още през ноември тя ще екзалтира феновете си и зад граница.

Към момента графикът й с изяви извън територията на България включва градовете Берлин (3 ноември), Мадрид (6 ноември) и Милано (6 декември). Шоутата на момичето със спартанска воля и поезия в тембъра се изпипват логистично от местните културни центрове. Работата по тях е започнала още преди 10 месеца, издават организаторите от LM SI GROUP, които вече наливат основите на по-мащабно европейско турне. Очаква се новите концерти от обиколката на естрадната прима в Стария континент да се проведат догодина, а за да се докоснат до чудовищния талант на Иванова, меломани ще броят от 44 евро до 98 за ВИП позиции пред сцената.

За по-нетърпеливите пък Лили ще направи своеобразна предпремиера на репертоара си още на 1 септември, по време на празниците на изкуствата „Аполония“ в Созопол.

Източник: Монитор