Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен ще бъде домакин на футболен турнир „Играй с националите“ от турнето на „Отбор на надеждата“

12 август 2017 11:05, Връзки с обществеността
Излъчване: Община Сливен преди 6 години, брой четения: 796
---

Сливен ще бъде домакин на футболен турнир „Играй с националите“ от турнето на „Отбор на надеждата“. Атрактивното футболно шоу ще се проведе на 17 август от 17 ч. на спортната площадка в кв. „ Дружба“, южно от бл. 29.

Всеки, който желае, може да сформира отбор от 5+1 състезатели на възраст над 15 г., да вземе участие в турнира и да стане съперник на националния тим. Допускат се за участие футболни ветерани, юноши старша възраст и любители на футбола. Ще се играе на настилка изкуствена трева, с размери на игрището 35/16 метра.

Всяка година десетки деца и младежи, израснали в институции или в бедност, получават шанса да тренират футбол безплатно с „Отбор на надеждата“, два пъти седмично и да участват в селекционни турнири. 8 от младежите, на възраст над 16 години, ще представят страната на световно първенство, което ще се проведе в Норвежката столица Осло от 29 август до 5 септември.

Тази година в отбора заслужено попаднаха и трима младежи от Сливен- Димитър Любенов, Севдалин Тичалиев и Алекс Кочев. Сериозното представителство на Сливен в националния „Отбор на надеждата” е отлична възможност на повече младежи от това населено място да получат шанс за положителна промяна в живота си чрез футбола.

Турнирът се организира от „ Спорт Мениджмънт България“, със съдействието на Община Сливен.