Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Съветът на децата отправи послание към кмета на Сливен по повод Деня на българската община

12 октомври 2017 13:27,
Излъчване: Община Сливен преди 6 години, брой четения: 945
...

Михаела Стефанова, ученичка в ПГ по икономика и Даниела Стоева – от ППМГ „Добри Чинтулов” подариха на кмета на Сливен Стефан Радев пано с послания на децата от всички области в страната, по повод Деня на българската община. Двете ученички са бившия и настоящ титуляри от област Сливен в Съвета на децата към Държавната агенция за закрила на детето /ДАЗД/, с председател Офелия Кънева. „Продължавайте да бъдете все така отговорни и да оправдавате доверието на хората! Нека с общи усилия да правим града все по-желан за туристите!”

Ученичките запознаха кмета с годишния календар на дейностите на Съвета на децата. Също така изказаха благодарност за добрата връзка с младежите и помощта, която общината им оказва за реализиране на идеите им. „Благодарение на Вашия отдаден труд, заедно успяхме да наложим модела за детското участие и младежка активност, и да надграждаме това, което сме постигнали”.

Стефан Радев им благодари, за това че намират време да се занимават с обществена дейност. Кметът на Сливен пое ангажимент да съдейства за провеждане на изнесено национално заседание на Съвета на децата към ДАЗД в нашия град.

12.10.2017г.

Снимки

......