» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Съветът на децата отправи послание към кмета на Сливен по повод Деня на българската община

12 October 2017 13:27,
Emission of: Municipality Sliven 6 years ago, number of readings: 948
...

Михаела Стефанова, ученичка в ПГ по икономика и Даниела Стоева – от ППМГ „Добри Чинтулов” подариха на кмета на Сливен Стефан Радев пано с послания на децата от всички области в страната, по повод Деня на българската община. Двете ученички са бившия и настоящ титуляри от област Сливен в Съвета на децата към Държавната агенция за закрила на детето /ДАЗД/, с председател Офелия Кънева. „Продължавайте да бъдете все така отговорни и да оправдавате доверието на хората! Нека с общи усилия да правим града все по-желан за туристите!”

Ученичките запознаха кмета с годишния календар на дейностите на Съвета на децата. Също така изказаха благодарност за добрата връзка с младежите и помощта, която общината им оказва за реализиране на идеите им. „Благодарение на Вашия отдаден труд, заедно успяхме да наложим модела за детското участие и младежка активност, и да надграждаме това, което сме постигнали”.

Стефан Радев им благодари, за това че намират време да се занимават с обществена дейност. Кметът на Сливен пое ангажимент да съдейства за провеждане на изнесено национално заседание на Съвета на децата към ДАЗД в нашия град.

12.10.2017г.

Photos

......