Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

ПИСАТЕЛ „НАЗАЕМ” В ГИМНАЗИЯ „ДАМЯН ДАМЯНОВ”

10 ноември 2017 18:25,
Излъчване: ПХГ "Дамян Дамянов" преди 6 години, брой четения: 2294
В. Седларска в училище

Веселина Седларска, утвърден сливенски журналист, автор на книги с публицистика, политически коментари и есета, се срещна в четвъртък с ученици от Профилираната хуманитарна гимназия "Дамян Дамянов". Инициативата "Писател назаем", предизвикала тази среща, е на най-големия сайт за книги "Аз чета".

Гостуващата в училището авторка бе избрала да разговаря с учениците по темата "Да различаваме стиловете, да пишем правилно, да можем да редактираме и най-вече да осъзнаем, че граматиката не е като математиката и е различна в различните страни".

Учениците от осми и от единадесети клас, които участваха в срещата, бяха впечатлени от умението на Веселина Седларска от историите, които разказва, да прави обобщения, да извлича поуки и да предлага решения на злободневни лични и обществени проблеми. Училищната общност в гимназия „Дамян Дамянов” очаква нови срещи с талантливата писателка.

Снимки

В. Седларска  в гимназиятаВ. Седларска  в гимназиятаВ. Седларска  в гимназиятаВ. Седларска  в гимназиятаВ. Седларска  в гимназията