Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен, кратки вечерни новини, 14.11.2017 г., вторник

14 ноември 2017 16:00, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Туида Нюз преди около 1 година, брой четения: 276
Сливен

Приключи първият етап от ремонта на Здравната служба в село Желю войвода.

80-годишен пенсионер стана основен дарител на дома за стари хора в Сливен.

Изложбата „Фучила”, включваща 15 живописни платна, в които основният акцент са тъкачеството, котленските килими и техните уникални шарки, на Дора Куршумова беше открита в Сливен.

Община Сливен ще кандидатства за директно предоставяне на 100% безвъзмездна финансова помощ по Оперативна програма "Околна среда" 2014-2020 г. за проектиране и изграждане на компостираща инсталация на стойност 3, 4 млн лв.

Помощ от 2000 лв да бъде отпусната на БК „Сливен Баскет“ за подпомагане кампанията на клуба „Да помогнем на Стилиян да се върне в баскетболната зала“ ще гласува Общински съвет Сливен на заседание на 16 ноември.

На пресконференция и кръгла маса ще бъдат отчетени дейностите по проект „Устойчиво интегриране на младите хора от община Сливен на пазара на труда, които са в риск от социално изключване” на Община Сливен.

По предварителни данни на Националния статистически институт броят на въведените в експлоатация новопостроени жилищни сгради в област Сливен през третото тримесечие на 2017 г. е 18, а новопостроените жилища в тях са 20.

Снимка: Станимир Петков