Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Обединяването на дейностите озеленяване и управление на гробищните паркове обсъдиха кметът и общинските съветници

14 ноември 2017 16:18,
Излъчване: Община Сливен преди 6 години, брой четения: 885
---

Управлението на гробищните паркове да се извършва от Общинско предприятие „Озеленяване и гробищни паркове“ . Това предвижда проект на наредба , предложена за обществено обсъждане на сайта на Общински съвет- Сливен. Към момента управлението на гробищните паркове и озеленяването се извършват от две различни общински звена. „Така дейностите ще се управляват по-ефективно и ще се използват ресурсите на двете звена“, мотивира предложението пред общински съветници днес кметът Стефан Радев.

Срещата, на която присъстваха заместник-кметът Румен Иванов и директорът на Общинско предприятие „Озеленяване„ Веселина Казакова, беше инициирана от Постоянната комисия по „Общинска собственост и местно самоуправление“ и подкрепена от останалите постоянни комисии в Общински съвет-Сливен.

Повод за срещата са и предстоящи промени в основни нормативни актове на Община Сливен. Сред тях са Наредбата за определянето и администрирането на местните такси и цени на услуги и предоставяни права на територията на Община Сливен и Правилника за работа на Общинско предприятие „Земеделие, гори и водни ресурси“.

 

14.11.2017 г.