Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Вътрешно-квалификационна дейност за учителите на втори клас

07 декември 2017 15:15, ОУ "Е. Багряна" (XII) (ОУ "Е. Багряна" (XII))
Излъчване: ОУ "Е. Багряна" (XII) преди около 1 година, брой четения: 570
Вътрешно-квалификационна дейност

През месец ноември обединението на учителите от втори клас проведе обучение на тема „Работа с интерактивни електронни средства“ . Учениците често губят интерес по време на традиционните учебни часове, но интерактивните методи на обучение създават атмосфера на внимание и желание за участие. Колежката ни Йорданка Стефанова показа разработени от нея електронни уроци, в които са включени електронни средства. Тя сподели своя опит в използването интерактивни методи на обучение в различни учебни часове. Показаните софтуерни пакети за обучение на деца от начална училищна възраст правят часовете на малките ученици интересни, вълнуващи и забавни. Разказването не е преподаване и слушането не е разбиране. Фокусът бе поставен върху окуражаване на активното участие на учениците в учебния процес.

Гости на събитието бяха г-жа Величка Христова – директор и заместник-директорите: г-жа Марияна Иванова и г-жа Радослава Георгиева.

Снимки

Вътрешно-квалификационна дейностВътрешно-квалификационна дейностВътрешно-квалификационна дейностВътрешно-квалификационна дейностВътрешно-квалификационна дейност