Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Най-добрите термостатни смесители на пазара за смесители за вграждане у нас

13 февруари 2018 15:20, Камен Едрев (Сливен НЕТ)
Излъчване: Без източник преди 6 години, брой четения: 1033
Гранитогрес

Дошло е време да пазарувате смесители за баня (мивки за баня, смесители за душ, смесители за мивка) или смесители за кухня (респективно смесители за кухненска мивка или кухненски мивки, мивки за кухня), но вие нямате идея на кои да заложите?

 

Не се тревожете, защото нашата цел е да улесним избора ви максимално, като ви покажем едни от най-добрите термостатни смесители на пазара, предназначени едновременно за линейни сифони и линейни подови сифони, душове за баня и душ системи, моноблокове и тоалетна чиния моноблок, мивки алпака и мивки алпака за вграждане, лири за баня и лира за баня на ток, тоалетна чиния и конзолна тоалетна чиния, а също и алуминиеви радиатори и хидромасажни панели. Като допълнение на това, предложенията ни ще включват и най-изгодните цени за кухненски смесители, цени на смесители за вграждане и цени на смесители за кухня, защото те са в пъти по-значителни, отколкото цените на лентовите сифони и цените на линейните сифони за баня, цените на моноблоковете, цената на тоалетната чиния, цената на лирата за баня, цените на мивките алпака и цените за мивки от алпака.

 

Особено купуван и търсен от потребителите на термостатни смесители е моделът ,,Атитюд‘‘ на производителя ,,Айдиъл‘‘, чиято цена е 90 лева и който разполага със специално удължено тяло без изпразнител, гъвкави връзки от типа ,,Джи 3/8‘‘ и 35-милиметров механизъм на затваряне.

 

Изключително харесван и добър тип термостатни смесители с минималистичен дизайн на същата марка ,,Айдиъл‘‘ е моделът ,,Кератерм‘‘, чиито най-важни характеристики са именно скритият аератор ,,Каше‘‘, ограничителят на температурата, ,,Ес‘‘ присъединяването с помощта на розетки, ръкохватката с копче и дебитният ограничител на цели 50 процента. Що се касае до цената му, то тя е 170 лева.

 

Можете да видите всичко за банята и гранитогрса от Герака!