Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Пиробатерии - най-лесният и достъпен начин за заря

19 февруари 2018 12:50, Камен Едрев (Сливен НЕТ)
Излъчване: Без източник преди 6 години, брой четения: 1929
Пиробатерии Бургас

Много хора вече знаят, че за да се насладят на хубава заря вече не е необходимо да наемат професионални пиротехници, които да настройват пиротехническото шоу. Освен улеснение, това води и до намаляване на бюджета срещу който всеки желаещ може да получи професионална заря, като самия подбор на пиробатерия може да стане още на сайта на търговеца, където са поместени клипове от всеки артикул.

 

Всеки любител на пиробатерии цени хубавите фойерверки - такива, които оставят спомен дълго след самото шоу. Точно заради това, производителите са успели да обхванат нуждите на всички, като за тази цел на пазара съществуват всеразлични пиротехнически устройства с различни големина, ефекти, времетраене и съответно цени.

 

Има пиробатерии със 100 изстрела, които изстрелват снарядите на над 60 метра, докато има и такива със значително по-малък брой изстрели и съответно на много достъпна цена. Изборът е изцяло според предпочитанията на клиента и бюджета му

 

Много магазини за фойерверки в Бургас предлагат пиробатерии, но при избор на търговец от който да направите покупката, изберете магазин, който работи целогодишно. Така ще е сигурно, че стоката не е застояла и няма да "засече" в точния момент или по-лошо - да причини нараняване на зрителите.