Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Кулинарно междучасие с учениците от ЦДО и с едни от най-добрите готвачи в Сливен

22 февруари 2018 20:25, ОУ "Е. Багряна" (XII) (ОУ "Е. Багряна" (XII))
Излъчване: ОУ "Е. Багряна" (XII) преди 6 години, брой четения: 2081
Кулинарно междучасие

Поредно събитие направи щастливи учениците от ОУ "Елисавета Багряна" в Сливен. В четвъртък, 22 февруари, се състоя инициативата "Кулинарно междучасие", която привлече едни от най-добрите готвачи в града.

Ученици от ЦДО от първи и втори клас приготвиха вкусни сандвичи под ръководството на Диляна Танева, позната като една от участничките в предаването "MasterChef", Динко Динев - главен готвач в ресторант "Mi Casa" и Пепа Замптикова, главен готвач в ресторант "Свети Никола".

Специалистите бяха ментори на отборите, в които се включиха по 7 деца. Те даваха съвети и напътствия на учениците как да се справят с отговорната задача да направят сандвич, който да бъде и красив, и здравословен. Резултатът от екипната работа впечатли всички.

Истинска забава беше и за останалите учениците, които наблюдаваха кулинарната инициатива. Децата рецитираха тематични стихове, играха в игри и отговаряха на гатанки. Всичко това се случи под звуците на приятна детска музика.

Снимки

Кулинарно междучасиеКулинарно междучасиеКулинарно междучасиеКулинарно междучасиеКулинарно междучасиеКулинарно междучасиеКулинарно междучасиеКулинарно междучасиеКулинарно междучасиеКулинарно междучасиеКулинарно междучасиеКулинарно междучасиеКулинарно междучасиеКулинарно междучасиеКулинарно междучасиеКулинарно междучасие