Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Открит урок по проект на EVN

27 март 2018 15:58, ОУ "Е. Багряна" (XII) (ОУ "Е. Багряна" (XII))
Излъчване: ОУ "Е. Багряна" (XII) преди 6 години, брой четения: 4319
Открит урок по проект на EVN

На 27.03.2018 г. второкласниците от ОУ „Елисавета Багряна” – Сливен, проведоха заключително занятие по Проект на EVN България „Часът на Иви и Енчо. Занимателни обучения за енергия и екология.”

Учениците показаха знанията си за различните енергийни източници, за необходимостта от пестене на електроенергия и за безопасно използване на електрическите уреди.

Откритият урок протече в три кръга. В първи кръг второкласниците се включиха в състезание за най-бързо подреждане на пъзел „Пътят на тока”. Откриха и разказаха за местата, където се произвежда електрически ток и за това как достига до домовете ни. Всеки екип показа завидни знания във втори кръг – „Пестене на енергия”. В моментите за почивка публиката активно участваше и отгатваше гатанки за използваните в домакинството електоуреди. В оспорвана надпревара завърши състезанието с трети кръг – „Разумно използване на електрическия ток”.

В края на урока учениците показаха своите изготвени постери на тема: „Аз и моето семейство използваме енергията разумно”.

Гости на открития урок бяха: г-жа Величка Христова – директор, г-жа Марияна Иванова заместник-директор, г-жа Долушанова и г-ца Попова – учителки ЦДО – 2 клас.

Снимки

Открит урок по проект на EVNОткрит урок по проект на EVNОткрит урок по проект на EVNОткрит урок по проект на EVNОткрит урок по проект на EVNОткрит урок по проект на EVNОткрит урок по проект на EVNОткрит урок по проект на EVNОткрит урок по проект на EVNОткрит урок по проект на EVNОткрит урок по проект на EVNОткрит урок по проект на EVNОткрит урок по проект на EVNОткрит урок по проект на EVNОткрит урок по проект на EVNОткрит урок по проект на EVNОткрит урок по проект на EVNОткрит урок по проект на EVNОткрит урок по проект на EVNОткрит урок по проект на EVNОткрит урок по проект на EVNОткрит урок по проект на EVNОткрит урок по проект на EVNОткрит урок по проект на EVNОткрит урок по проект на EVN