Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Млади момичета продават девствеността си за милиони

04 април 2018 08:34, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Клуб на инвалидите-Сливен преди около 1 година, брой четения: 435
.........

Продажбата на девственост за решаване на финансови проблеми започва да се превръща в световна тенденция. Все повече млади момичета се отдават сексуално за първи път срещу крупна сума пари след онлайн наддаване. В повечето случаи родителите са запознати и подкрепят действията на децата си.

Едно от многото момичета, решили да продадат девствеността си срещу крупна сума пари е 20-годишната австралийка Киара. От град Пърт тя отива да учи в Сидни. За да може да се справи, а и да помага на родителите си решава да продаде девствеността си, като използва услугите на ескорт агенция.

Минималната обявена цена е 100 хил.евро. Киара обяснява, че финансите, които ще получи за "услугата" са много по-важни за нея, а и така ще е по-сигурна в човека, на когото ще дари девствеността си.

"С парите ще мога да платя за образованието си, да си купя жилище - което е много важно за мен, а също и да стана напълно независима от родителите си. Искам и самата аз да им помагам", споделя Киара.

Момичето казва на родителите си какво е решила и получава тяхната подкрепа.

"Те знаят, че ще продам девствеността си и не ме разубеждаваха. Казаха, че е по-добре да спечеля от това, отколкото да се отдам на някой мъж, който най-вероятно ще приключи с мен след първия секс”, признава още Киара.

И докато Киара все още търси купувача на своята девственост, 26-годишната студентка Жасмин от Великобритания продаде невинността си за 1,2 млн. евро на холивудска звезда с международна слава, който отгоре на всичкото се оказал и неин любим актьор.

Жасмин продава девствеността си, защото парите ѝ трябват да започне собствен бизнес. А в търга за девствеността ѝ освен актьора наддаваха още футболист от Манчестър Юнайтед и германски милионер.

Срещата между Жасмин и победителя в търга ще се състои този месец в хотел, заявяват от агенцията, организирала онлайн наддаването. Жасмин, която не разкрива истинското си име, споделя, че е успяла да вечеря с всеки от тримата кандидати и смята за изумително всичко, което е преживяла. Тя казва още, че не си е и представяла да се сдобие с такава огромна сума.

"Моите родители ме подкрепят още от началото. Те знаят всичко и нямат нищо против. Аз съм на 26 години и те знаят, че съм вече достатъчно голяма, за да решавам сама какво да правя с тялото си. Винаги съм била голяма фенка на актьора, който спечели търга. Сякаш съм по-нервна като почитателка и това, че го срещнах, отколкото относно загубата на девствеността. Но кой знае, ще видя как ще се почувствам, когато се срещнем в хотела".

Запазвайки анонимността на актьора британските медии твърдят, че той е наддавал и в друг подобен търг миналата година. Тогава обаче за девствеността на 19-годишен американски модел на име Жизел се е преборил бизнесмен от Абу Даби, срещу сумата от 3,9 милиона долара.

През януари 18-годишната италианка Никол, стана поредната девственица, готова да продаде честта си на търг за крупна сума. При нея мотивът също бе да плати обучението си и да зарадва родителите си като им купи къща.

Подобен е и случаят с 19–годишната Розали Пиньо от бразилския щат Минас Жерайс. Тя продава девствеността си, за да избави семейството си от финансови затруднения. По думите но момичето те имали моменти, в които не можели дори да си купят храна.

Розали споделя, че ѝ трябват достатъчно пари, за да се премести в по-голям град, да купи къща на майка си и да плати студентските си такси. Младата бразилка заяви, че за нея няма значение на колко години е мъжът, каква религия изповядва и какъв е цветът на кожата му.

Момичето вече е получило оферта, която възлиза на 500 000 евро. Търгът в Интернет ще продължи до месец май. Британско издание посочва, че нейните действия на практика са легални. В Бразилия проституцията не е незаконна. Извън закона е притежаването на бордей, както и продажбата на момичета за плътски удоволствия.

Източник: Дарик
Снимка: Thinkstock/Getty Images