Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Млада жена от Сливен е сред жертвите от катастрофата на 13-ти, петък. Кметът Радев изрази съболезнования на близките на загиналите

14 април 2018 14:45, Александра Иванова (Наблюдател)
Излъчване: Наблюдател.БГ преди около 1 година, брой четения: 1661
Млада жена от Сливен е сред жертвите от катастрофата на 13-ти, петък. Кметът Радев изрази съболезнования на близките на загиналите

16-годишната Мила от Стара Загора е сред загиналите под автобуса, който се обърна след удар от рено вчера на магистрала „Тракия“, става ясно от съобщение на вестник "24 часа".

 

Друга от загиналите пък все още не е идентифицирана. Единственият мъж, жертва на катастрофата е 46-годишният Юмер от село Дъскотна, община Руен. Загинали са и Антоанета, на 49 г., която живее в Габрово, както и 43-годишната Виолета от Стара Загора.

 

Кметът на Община Сливен Стефан Радев и общинското ръководство изразяват своите съболезнования на семействата и близките на загиналите при вчерашната катастрофа на АМ „Тракия“. Сред тях е и 31-годишна жена от Сливен.

 

Община Сливен изразява готовност да окаже помощ на семейството на загиналата жена от Сливен и на пострадалите сливенски граждани, пътували в същия автобус. Телефонът, на който могат да позвънят е 0885 707 540.

 

С решение на Министерски съвет днес, 14 април 2018 г е обявен за ден на национален траур.