Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен, кратки вечерни новини, 16.04.2018 г., понеделник

16 април 2018 16:08, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Туида Нюз преди около 1 година, брой четения: 387
Сливен

Дезакаризация на тревните площи се извършва през април и май територията на “Надежда”, ЦАО “Речица”, град Кермен, социалните и детските заведения в Сливен и населените места, гробищни паркове на Сливен, стадионите в населените места.

За поредна година ЖГЕРБ-Сливен инициира кампанията „Да посрещнем своя бал с усмивка“.

Семинар на тема: „Обща характеристика на Закона за противодействие на корупцията и отнемане на незаконно придобито имущество. Лица, заемащи публична длъжност. Проверка за конфликт на интереси. Несъвместимост.” се проведе в Сливен.

Сливенска област даде начало на инициативата училищно посредничество, като областта е пионер по прилагане на процедурата „Училищна медиация“.

С лауреатска титла от националната олимпиада по гражданско образование се завърна Даниел Влахов от 12. клас на ППМГ „Добри Чинтулов“.

“Топлофикация – Сливен” ЕАД уведомява своите клиенти в сгради в режим на етажна собственост, че от днес 16.04.2018 г. до края на отоплителен сезон 2017 г. – 2018 г., ще направи промоционална отстъпка, като ползваната топлинна енергия за отопление от тази дата ще се поеме от дружеството.

Младите футболисти на Трето училище „Д-р Иван Селимински“ – Сливен станаха областни шампиони, като победиха отборите на Нова Загора и Твърдица съответно 3:0 и 6:0.

Снимка: Станимир Петков