Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Първокласници участваха в конкурс по краснопис

27 април 2018 19:58, ОУ "Е. Багряна" (XII) (ОУ "Е. Багряна" (XII))
Излъчване: ОУ "Е. Багряна" (XII) преди 6 години, брой четения: 2507
Изява на първокласници

Класните ръководители на първи клас от ОУ "Елисавета Багряна" организираха конкурс по краснопис. Техните ученици преписваха стихове на Багряна по случай празника на училището. Красивите произведения бяха подредени в изложба в близост до класните им стаи.

От 1."а" клас отличените са Мария Ангелова, Елица Илиева и Симона Иванова., от 1. "б" клас - Рая Торозова, Симона Радева и Самуил Марков, от 1. "в" клас - Пресияна Ченкова, Ирем Османова и Иван Цветков, от 1. "г" клас - Ивона Дилянова, Крис Мекянов и Ния Андреева и от 1. "д" клас - Никола Йорданов, Дина Георгиева и Иван Енев.

Първокласниците участваха и в турнир по народна топка. Те се състезаваха между класовете. Учениците се забавляваха и в няколко поредни дни с нетърпение чакаха срещите за игра.

Снимки

Изява на първокласнициИзява на първокласнициИзява на първокласнициИзява на първокласнициИзява на първокласнициИзява на първокласнициИзява на първокласнициИзява на първокласнициИзява на първокласнициИзява на първокласнициИзява на първокласнициИзява на първокласнициИзява на първокласници