Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Кръговото кръстовище готово до края на годината

16 май 2018 18:10, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Клуб на инвалидите-Сливен преди около 1 година, брой четения: 298
Розова градина

Продължава работата по проектите от транспортната инфраструктура на Сливен - кръстовището „Розова градина“ и „пробива“ на ул. „Г.С.Раковски“,съобщи кметът Стефан Радев. Той допълни, че тези два проекта трябва да са готови до края на годината.

Работи се по проектите от инвестиционната програма на Община Сливен, която се финансира от ОП „Региони в растеж“. Това са проектите за поречието на река Асеновска и облагородяването в кв. „Република“. Тези два проекта трябва да са готови в края на лятото.

Продължават дейностите и по проекта за интегриран градски транспорт. Работи се по базата на превозвача и обръщалото на Дюлева река. Престои започване на работа по проектите за спирките и велоалеите. По думите на кмета работата ще е в посока здравословен начин на живот, по- малко замърсяване на въздуха и по-човешки вид на градската среда.

Предстои да бъде избран изпълнител за ремонт на 4 детски градини по ОП „Региони в растеж“. Отделно Общината Сливен подготвя основен ремонт на Детска ясла№ 3.

Продължава и санирането на много фамилни жилищни сгради. Предстои откриване на строителна площадка за санирането на 11-я пореден жилищен блок.

Източник: Дарик
Снимка: Община Сливен