Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Ученици от ОУ "Елисавета Багряна" са сред първенците във фестивал

26 май 2018 21:10, ОУ "Е. Багряна" (XII) (ОУ "Е. Багряна" (XII))
Излъчване: ОУ "Е. Багряна" (XII) преди 5 години, брой четения: 2448
Фестивал на руската поезия, песен и танц

Ученици от ОУ "Елисавета Багряна" участваха в заключителния етап на Националния фестивал на руската песен и танц "От урва на урва и от век на век ...", който се състоя в Сливен. Те бяха сред близо 200 участници - изпълнители и певчески групи от цялата страната, които спечелиха правото си да участват в последния кръг днес.

Мажоретният състав на училището зае първото място и стана горд притежател на купа. Балерините Рая Данева и Габриела Енчева от 2. "в" клас получиха медали и грамоти за своето участие. Участничките ни бяха подкрепяни през целия ден от г-жа Ивелина Николова и г-н Тихомир Кондев. Учителите бяха и сред първите, които честитиха успеха на учениците.

Националният фестивал на руската песен и танц се проведе в залата на Драматичен театър „Стефан Киров“ Сливен и беше посветен на 140-та годишнина от Освобождението на България.

Ръководството на ОУ "Елисавета Багряна" поздравява учениците и им пожелава още много успехи, с които да прославят училището!

Снимки

Фестивал на руската поезия, песен и танцФестивал на руската поезия, песен и танцФестивал на руската поезия, песен и танцФестивал на руската поезия, песен и танцФестивал на руската поезия, песен и танцФестивал на руската поезия, песен и танцФестивал на руската поезия, песен и танцФестивал на руската поезия, песен и танцФестивал на руската поезия, песен и танц