Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Методи за укрепване на имунитета

15 юни 2018 09:38, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Трансфер Фактор преди 9 месеца, брой четения: 502
Трансфер Фактор

1. Правилно хранене - балансирано с минерали, витамини, растителни и животински мазнини, много рецепти за здравословна храна вече могат да бъдат намерени в Интернет. Спазването на диета също е много важно. След 19:00 черния дроб и задстомашната жлеза не работят, храната навлиза в стомаха, но не се смила, тя отива първо в тънките черва, а на сутринта вече е в дебелото черво, и всичко това е една прекрасна среда и храна за микробите. Необходимо е да се яде умерено количество сладко. Болестотворните микроби в червата обичат сладко. Стафилококи, кандида, стрептококи - те не могат да живеят без сладко! Също така е много важно да не преяждаме, защото преяждането води до отлагането на шлаки и неправилно функциониране на стомашно-чревния тракт, като в резултат имаме отслабена имунна система.

 

2. Спазване на режим и продължителност на съня. С ясно определен режим на сън тялото започва да синхронизира работата си, апетитът и настроението се стабилизират с течение на времето. Също важен е пълният 8-часов сън, тъй като сънят е ключът към възстановяването на тялото. Тук също ви е необходима система.

 

3. Активният начин на живот е един от основните компоненти на доброто здраве, движението е живот. Тренировки, плуване, сутрешни упражнения, аеробика отлично укрепват имунитета. Не прекалявайте, претоварването има отрицателен ефект върху сърцето. Най-малкото винаги можете да намерите време за разходка пеша в продължение на четиридесет минути.

 

4. Контрастният душ сутрин ще ви даде жизнерадост, укрепване на имунитета и прекрасно настроение.

 

5. Поддържайте добро настроение и се отпуснете. Оптимистите живеят по-дълго и по-радостно, те са по-продуктивни. Не забравяйте, че проблемът трябва да бъде решен, от лошото настроение проблемите не са решават, а снижават имунитета. Не предприемайте действия, които биха могли да ви донесат неприятности, често си спомняйте своите победи и приятни мигове, и всичко ще бъде наред.

 

6. Приемът на витамини и минерали, в допълнение към балансираната диета, ще даде огромен резултат, тъй като в околната среда няма всички необходими за тялото вещества. Жизнено важните витамини са: А, D, C, E, B - комплекс, В1. Минерали: калций, магнезий, желязо, цинк, манган, мед, калий, йод. В крайна сметка, често отслабеният имунитет е следствие на липсата на витамини и минерали в организма.

 

7. Използването на народните рецепти за укрепване на имунитета на основата на билки, плодове, ядки, отвари и тинктури също дава добри резултати.

 

8. За да стартирате, поддържате и укрепвате работата на имунитета, естествено средство за възстановяване е естественият имуномодулатор. Трансфер Фактор помага на имунитета да се справи с болестите, възстановява нарушените връзки в ДНК, абсолютно безвреден е, все още няма противопоказания и странични ефекти. С естествения имуномодулатор Трансфер фактор на компанията 4 Life, укрепването на имунитета е станало по-достъпно за всеки, който се интересува от своето здраве.

 

Бъдете здрави!