Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Участие в зоналния кръг на националния конкурс "Пусть всегда будет солнце"

18 юни 2018 17:50, ОУ "Е. Багряна" (XII) (ОУ "Е. Багряна" (XII))
Излъчване: ОУ "Е. Багряна" (XII) преди 5 години, брой четения: 2559
Конкурс за руска поезия, песен и танц

На 16.06.2018г. в град Ямбол се проведе зоналният кръг на националния конкурс за руска поезия, песен и танц: „Пусть всегда будет солнце”.Фестивалът има за цел да популяризира руската култура и език сред децата и е част от културния календар на Министерството на образованието и науката.

Зоналният кръг включваше участници от областите: Бургас, Стара Загора, Сливен, Хасково и Ямбол.Състезанието беше много красиво,вълнуващо и оспорвано. Радостен е фактът, че всички наши участници получиха награди. В жанр поезия на първо място се класира Красена Каменова от 2 „в” клас и на второ място Стоян Стефанов от 5 „а” клас. В жанр песен трето място зае Алекс Колев от 5 „б” клас. В жанр танци на трето място се класираха Рая Данева и Габриела Енчева от 2 „б” клас.

Да пожелаем успех на Красена Каменова, която ще ни представи на заключителния етап на фестивала в град Казанлък на 8септември.

Снимки

Конкурс за руска поезия, песен и танцКонкурс за руска поезия, песен и танцКонкурс за руска поезия, песен и танцКонкурс за руска поезия, песен и танцКонкурс за руска поезия, песен и танцКонкурс за руска поезия, песен и танцКонкурс за руска поезия, песен и танцКонкурс за руска поезия, песен и танцКонкурс за руска поезия, песен и танцКонкурс за руска поезия, песен и танцКонкурс за руска поезия, песен и танц