Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Кметът Стефан Радев поздрави зрелостниците от випуск 2017-2018, удостоени с почетното отличие „Национална диплома“

27 август 2018 14:22, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Община Сливен преди 5 години, брой четения: 875
---

Трима зрелостници от Област Сливен, випуск 2017-2018 година бяха удостоени с почетното отличие на Министерството на образованието и науката „Национална диплома“. Събитието се проведе в сградата на Регионално управление на образованието – Сливен.

Това са Даниел Влахов от ППМГ „Добри Чинтулов“, лауреат на Националната олимпиада по гражданско образование за учебната 2017-2018 г.

Иван Тенев от ПХГ „Дамян Дамянов“, лауреат на Националната олимпиада по история и цивилизация за 2017-2018 г. и Радина Станева от ПГПЗЕ „Захарий Стоянов“, притежател на сертификати за владеене на няколко чужди езика.

„За Вас предизвикателствата тепърва предстоят. Няма да Ви е лесно, но съм сигурен, че ще бележите още по-големи успехи. Нека за Вас това бъде едно начало, една част от постиженията, с които да се гордеете Вие, Вашите родители и учители“, посочи в поздравлението си кметът Стефан Радев.

Дипломите бяха връчени от кмета Радев, заместник – областния управител Димитринка Петкова и заместник – кмета по хуманитарните дейности Пепа Чиликова в присъствието на директори, учители, родители и гости.

Поздравления към зрелостниците отличници отправи и началникът на РУО – Сливен д-р Бисерка Михалева.

Почетното отличие на Министерството на образованието и науката се връчва по традиция от 1996 година на зрелостници, които са постигнали отличен успех по всички предмети, вписани в дипломата за средно образование. Също така и за изявени умения в областта на науките, технологиите, изкуствата и спорта.

27.08.2018 г.

 

Снимки

------------